Cesta k Tamu 22

2000 Maribor

Pišite nam

info@hagspiel.si

Pokličite nas

02 462 11 00

Storitve

Pri načrtovanju novih pralnic je ključno imeti zanesljivega partnerja, ki vam lahko pomaga pri vsakem koraku. Pri podjetju Hagspiel d.o.o. vam pomagamo z izdelavo idejnih projektov za postavitev novih pralnic, ki vam bodo omogočili učinkovito in uspešno delovanje vašega obrata.

Kaj vključujejo naši idejni projekti?

  • Načrtovanje: Naša ekipa vam bo pomagala pri načrtovanju vaše nove pralnice od začetka do konca. Skupaj bomo pregledali vaše potrebe, cilje in omejitve ter oblikovali optimalno rešitev.
  • Mikrolokacij: Glede na zasnovo vaše nove pralnice vam bomo svetovali glede optimalne postavitve potrebne opreme. Pomagali vam bomo določiti najboljšo mikrolokacijo za stroje in druge infrastrukturne elemente.
  • Dodatna oprema: Na podlagi analize vaših potreb vam bomo svetovali glede morebitne dodatne opreme, ki bi lahko izboljšala produktivnost, kakovost pranja in varnost vaše nove pralnice. Naša priporočila temeljijo na najnovejših tehnoloških in industrijskih trendih.
  • Optimizacija: Pri načrtovanju nove pralnice bomo posebno pozornost namenili optimizaciji porabe energentov, vključno s porabo vode, električne energije in drugih virov. Naš cilj je zagotoviti, da bo vaša nova pralnica energetsko učinkovita in trajnostna.

Zaupajte nam, pomagali vam bomo uresničiti vaše vizije za novo pralnico. Naši idejni projekti so temeljiti, premišljeni in prilagojeni vašim specifičnim potrebam. Stopite v stik z nami in začnite graditi pot do uspeha.

Naša storitev analize pralnice je ključni korak k izboljšanju učinkovitosti vaše pralnice. Pri podjetju Hagspiel d.o.o. razumemo, da je optimizacija ključnega pomena za vaš posel, zato vam ponujamo celovito analizo vaše pralnice, ki temelji na naših dolgoletnih izkušnjah in strokovnem znanju.

Kaj vključuje analiza pralnice?

  • Pregled količine in tipa perila: Začnemo z natančnim pregledom vaše pralnice, pri čemer ocenimo vrsto perila, s katerim se srečujete, in količino perila. To nam omogoča, da razumemo vaše specifične potrebe in izzive.
  • Pregled obstoječih strojev: Preučimo vašo trenutno opremo in stroje ter ocenimo njihovo učinkovitost in zmožnosti. Ugotovimo morebitne pomanjkljivosti ali potencialne izboljšave.
  • Ocenjevanje energetske učinkovitosti: Preučimo porabo energije v vašem obratu in identificiramo možnosti za zmanjšanje porabe ter s tem prihranek pri stroških energije in zmanjšanje obremenjevanja okolja.
  • Priporočila za izboljšave: Na podlagi zbranih podatkov pripravimo celovita priporočila za izboljšanje produktivnosti, zmanjšanje porabe in povečanje učinkovitosti vaše pralnice. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali glede morebitnih sprememb opreme, postopkov ali pristopov, ki bi lahko prinesli pozitivne rezultate.

Zaupajte nam, da vam bomo pomagali optimizirati vašo pralnico in doseči najboljše rezultate. Stopite v stik z nami in se prepričajte, kako lahko naša analiza pralnice izboljša vaše poslovanje.

Scroll to Top