Cesta k Tamu 22

2000 Maribor

Pišite nam

info@hagspiel.si

Pokličite nas

02 462 11 00

O nas

Zgodovina podjetja Hagspiel d.o.o. sega vse do časov Jugoslavije in podjetja Primat v Mariboru.

Po osamosvojitvi Slovenije se je začelo tesno sodelovanje z nemškim podjetjem Hagspiel&Dobler in Alliance Group(PRIMUS). V sodelovanju smo razvili barierne pralne stroje pod blagovno znamko UNIVERSA in MB, ki združujejo učinkovitost z Nemško kvaliteto.

Poleg proizvodnje smo specializirani za celovite storitve, ki vključujejo servis, analize, projektiranje ter prodajo celotne opreme za pralnice. Naša ekipa strokovnjakov je vedno pripravljena, da strankam ponudi popolno podporo, s čimer zagotovimo, da vaše pralnice delujejo nemoteno in učinkovito.

Ponosni smo na dejstvo, da naši izdelki segajo preko meja Slovenije, saj jih prodajamo po celem svetu. Poleg tega sodelujemo s priznanim podjetjem Alliance in izdelujemo stroje za njihovo blagovno znamko Primus ter IPSO. Naša partnerstva in globalna prisotnost so znak zaupanja, ki ga imamo.

V našem poslovanju se zavezujemo k odličnosti in inovacijam ter se nenehno trudimo izpolniti in presegati pričakovanja naših strank. Odkrijte več o naši ponudbi in se obrnite na nas za vse vaše potrebe v zvezi z industrijskimi pralnicami.

Vizija

Podjetje je v Sloveniji kot samostojno podjetje prisotno od leta 1998. Verjamemo, da lahko dosežemo svoj cilj, in sicer postati vodilni ponudnik pralne opreme v Sloveniji in drugih državah, le s kakovostnimi izdelki in kvalitetno storitvijo.

Scroll to Top