Cesta k Tamu 22

2000 Maribor

Pišite nam

info@hagspiel.si

Pokličite nas

02 462 11 00

Servis

Prva in najboljša izbira za vrhunski servis!

Zakaj izbrati Hagspiel?

Kakovost
Pri nas je kakovost na prvem mestu. Ne glede na obseg dela, ki ga potrebujete, se zavezujemo k zagotavljanju najvišje kakovosti storitev v vsakem koraku.

Izkušnje
Z več desetletji izkušenj na področju servisa opreme za pralnice smo postali priznani ponudnik servisnih storitev. Naše znanje je temelj za učinkovit in zanesljiv servis.

Odzivnost
Razumemo, da je vaš čas dragocen, zato se zavezujemo k hitri odzivnosti. Naša ekipa strokovnjakov je vedno na voljo, da reši vaše težave hitro in učinkovito.

Celovite rešitve
Ne glede na to, ali gre za popravilo, redno vzdrževanje ali nadgradnjo opreme, vam lahko zagotovimo celovite rešitve, prilagojene vašim potrebam

Partnerstvo na dolgi rok
Pri podjetju Hagspiel d.o.o. ne gradimo le poslovnih odnosov, temveč vzpostavljamo trajna partnerstva. Vaš uspeh je tudi naš uspeh.

Odzivnost
Razumemo, da je vaš čas dragocen, zato se zavezujemo k hitri odzivnosti. Naša ekipa strokovnjakov je vedno na voljo, da reši vaše težave hitro in učinkovito.

Ne oklevajte – stopite v stik z nami in izkusite vrhunsko storitev, na katero se lahko zanesete. Skupaj bomo ohranjali vašo opremo za pralnice v najboljšem možnem stanju, kar vam bo omogočilo nemoteno delovanje in maksimalno produktivnosti.

Pomembno je imeti na voljo kakovostne nadomestne dele. Podjetje Hagspiel d.o.o  dobavlja originalne nadomestne dele za blagovne znamke: UNIVERSA, UNISPEED, UNIWASH, PRIMUS, IP, FAGOR, DOMUS, DANUBE, ELEKTOLUX, KREBE-TIPO, IMESA, STAHL in mnoge druge. Prav tako imamo tudi lastno proizvodnjo, ki nam omogoča, da zagotovimo hitro in učinkovito popravilo ter izdelavo nadomestnih delov po meri.

Stopite v stik z nami in se prepričajte, zakaj smo prva izbira za kakovostne nadomestne dele in storitve popravila.

Kakovost
Ponujamo le originalne nadomestne dele, ki so zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Zaupajte nam, da boste prejeli dele, ki so popolnoma združljivi z vašo opremo in zagotavljajo optimalno delovanje.

Lastna proizvodnja
Nadomestne dele lahko izdelamo oziroma popravimo v lastni proizvodnji, kar nam omogoča popoln nadzor nad kakovostjo in dobavnimi roki. Ne glede na to, ali gre za popravilo ali nadgradnjo, vam lahko zagotovimo hitro in prilagojeno rešitev.e.

Hitra dostava
Zavedamo se, da je čas ključnega pomena, zato si prizadevamo za hitro dostavo nadomestnih delov. Vedno se bomo potrudili, da boste nadomestne dele prejeli v najkrajšem možnem času. V izrednih primerih zagotovimo tudi nadomestni stroj.

Scroll to Top