Cesta k Tamu 22

2000 Maribor

Pišite nam

info@hagspiel.si

Pokličite nas

02 462 11 00

Rezervni deli

Pomembno je imeti na voljo kakovostne nadomestne dele. Podjetje Hagspiel d.o.o  dobavlja originalne nadomestne dele za blagovne znamke: UNIVERSA, UNISPEED, UNIWASH, PRIMUS, IP, FAGOR, DOMUS, DANUBE, ELEKTOLUX, KREBE-TIPO, IMESA, STAHL in mnoge druge. Prav tako imamo tudi lastno proizvodnjo, ki nam omogoča, da zagotovimo hitro in učinkovito popravilo ter izdelavo nadomestnih delov po meri.

Stopite v stik z nami in se prepričajte, zakaj smo prva izbira za kakovostne nadomestne dele in storitve popravila.

Kakovost
Ponujamo le originalne nadomestne dele, ki so zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Zaupajte nam, da boste prejeli dele, ki so popolnoma združljivi z vašo opremo in zagotavljajo optimalno delovanje.

Lastna proizvodnja
Nadomestne dele lahko izdelamo oziroma popravimo v lastni proizvodnji, kar nam omogoča popoln nadzor nad kakovostjo in dobavnimi roki. Ne glede na to, ali gre za popravilo ali nadgradnjo, vam lahko zagotovimo hitro in prilagojeno rešitev.e.

Hitra dostava
Zavedamo se, da je čas ključnega pomena, zato si prizadevamo za hitro dostavo nadomestnih delov. Vedno se bomo potrudili, da boste nadomestne dele prejeli v najkrajšem možnem času. V izrednih primerih zagotovimo tudi nadomestni stroj.

Scroll to Top